Technikai vagyonvédelem

Egy cégvezető alapvető joga, hogy vállalkozását biztonságban érezze, és ennek érdekében bármikor betekintést nyerjenek annak életébe, nyomonkövessék a történéseket.
Békési Vagyonvédelmi Szakértő Iroda mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az elektronikus és a mechanikus vagyonvédelem területén is.

Videó-megfigyelőrendszerek
A távoli elérésnek köszönhetően nem csak az objektumban dolgozó biztonsági személyzet használhatja, hanem az arra jogosult vezetők a világ bármely pontjáról, az internet segítségével bármikor betekinthet a cég életébe.

Riasztórendszerek 
Az általunk telepített riasztóközpontok kezelhetősége rendkívül egyszerű, szakértelem nélkül is kényelmesen és egyértelműen használhatóak. Rendelkeznek telefon kommunikátorral, mely lehetővé teszi a 24 órás távfelügyelethez történő csatlakozást.

Beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek
Meghatározható, hogy ki, mikor, melyik helységben tartózkodhat, és mely berendezéseket üzemelteti. A munkaidő-nyilvántartó rendszerek segítségével elkerülhetőek a bliccelések és az indokolatlanul kifizetett túlórák. Kínálatunkban megtalálhatóak a közelítéses kártyás és a biometrikus azonosításos rendszerek egyaránt.

Hangosítás
Az épület- és vészhangosító rendszerek jelentős mértékben hozzájárulnak egy létesítmény biztonságához, pl. tűzriadó alkalmával a területen lévő emberek evakuálását segíti az élőszóban történő tájékoztatás.

Karbantartás
Rendszereinket szakszerűen karbantartjuk, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgálják az Ön vagyonvédelmét.

 

Ne várjon tovább! Munkatársaink díjmentesen felmérik létesítménye adottságait, és megtervezik technikai vagyonvédelmét.

 

Bizalmáért biztonságot adunk.

 

Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy javaslatot tehessünk értékei védelmére.